Rubio (Reus Deportiu): 'La temporada s'ha fet llarga, és un partit per gaudir'


  • Comparteix:

Berni Rubio, entrenador del Reus Deportiu A i B / Font: Elpuntavui.cat

Berni Rubio, entrenador del Reus Deportiu A i B / Font: Elpuntavui.cat

L'entrenador del Reus Deportiu B, Berni Rubio, assegura en declaracions a Cugat.cat que la final de Segona Catalana que disputa el seu equip contra la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) aquest diumenge és un partit 'per gaudir', tenint en compte que 'la temporada s'ha fet molt llarga'. Rubio ha reconegut que hi ha tres jugadores que han treballat durant la temporada a cavall entre l'equip A i el B, i que per aquest tram final ha comptat amb la jugadora del primer equip Nene Diame, mundialista el 2010 amb el Senegal.

Dues plantilles amb noms estel·lars s'enfronten aquest diumenge a Olot, a partir de les dotze del migdia, a la final de Segona Catalana. Per part de la UESC, jugadores com Míriam Palacios, Elena Bueno o Anna Matas, amb experiència contrastada en competicions com Copa Catalunya o Lliga Femenina 2, i per part del Reus Deportiu, noms del nivell de Nene Diame, senegalesa que va disputar el Mundial de Bàsquet femení al 2010. Berni Rubio ha lloat el nivell de les santcugatenques, i no ha volgut decantar la balança en cap sentit, ressaltant la igualtat que hi ha en una final.

Berni Rubio

Serà un partit igualat, la temporada s'ha fet molt llarga per a tots, serà un partit al 50%, tothom vol gaudir de la final.


A més, per a l'entrenador reusenc l'objectiu ja està acomplert, i és que al principi de temporada el Reus Deportiu B tenia clar que complir amb els mínims significava mantenir la categoria al grup 2 de Segona Catalana. Després d'acabar segon a la fase regular i desfer-se del Sant Celoni a semifinals, Rubio veu com una fita els resultats obtinguts.

Berni Rubio

L'objectiu era mantenir la categoria, per tenir jugadores joves que poguessin pujar al Copa. És una fita haver arribat aquí.


En qualsevol cas, cal tenir en compte les tres jugadores que han estat disputat la temporada en dinàmica partida, entre l'equip A i el B, dos conjunts que dirigeix el mateix Berni Rubio. I sobretot, cal apuntar la inestimable ajuda en les últimes jornades d'una de les jugadores més determinants de Copa Catalunya, la senegalesa Nene Diame. De ben segur, el principal perill per a la UESC d'Enrique Rodríguez a la final de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.