El CB Mira-sol femení jugarà la tornada contra el Llefià amb vuit punts de renda


  • Comparteix:

El CB Mira-sol femení obté vuit punts de marge a l'anada de la sèrie d'ascens a Segona Catalana contra el Llefià (70-62). Les mirasolenques han estat tot el partit per davant en el marcador, però en cap moment han agafat una distància per definir l'eliminatòria. La tornada es disputarà aquest mateix diumenge a dos quarts de vuit a la pista de les badalonines.

El CB Mira-sol comença amb bon peu la seva darrera eliminatòria de la temporada, que podria situar-lo com l'11è millor equip barceloní de Tercera Catalana. L'equip d'Arnau Brunet s'ha mostrat un esglaó per sobre del Llefià, tot i que en cap moment ha acabat imposant una distància àmplia que li garantís anar a Badalona a disputar la tornada amb tranquil·litat. Tant en el primer com en el segon quart les mirasolenques han arribat a dominar per més de 10 punts de distància, però les visitants no abaixaven els braços i han reduit diferències, sense acabar de capgirar el marcador en cap cas. Al descans només tres punts separaven els dos equips (36-33), i malgrat que les taronges han sortit amb molta força al tercer quart, de nou el Llefià ha sabut reaccionar per arribar al tram final de matx a prop en el marcador. Només uns darrers minuts de molta intensitat i d'encert de Laura Benedicto han acabat donant el coixí de vuit punts al CB Mira-sol. Malgrat tot, l'entrenador de l'equip, Arnau Brunet, lamenta no haver obtingut un resultat millor, sobretot, pel nivell d'exigència física de les darreres jornades.

Arnau Brunet

Tres setmanes seguides jugant tres partits és molt dur, has de fer descansar la gent.


Llefià i CB Mira-sol resoldran l'eliminatòria per saber si acaben la temporada en el primer o el segon lloc dels equips reserves que aspiren a ascendir a Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.