El cadet i el júnior masculins de la UESC opten a ser a Preferent


  • Comparteix:

El prometedor cadet podria ser a Preferent / Font: Uesc.cat

El prometedor cadet podria ser a Preferent / Font: Uesc.cat

El cadet i el júnior masculins de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) volen ser a la màxima categoria catalana del bàsquet, la competició de Preferent. Per fer-ho hauran de superar una fase de classificació amb eliminatòries directes, i serà aquest dilluns quan sabran contra quin equip hauran de començar aquestes fases. El júnior vol mantenir la categoria, mentre que el cadet aspira a obtenir una plaça que l'any passat no tenia.

Malgrat els nombrosos canvis que la Unió Esportiva Sant Cugat ha dut a terme les darreres temporades en la seva estructura, un dels trets característics de l'entitat santcugatenca es vol mantenir sí o sí. I no és altre que seguir formant part de l'elit del bàsquet formatiu català. Després que l'any passat el júnior acabés en les posicions baixes de la categoria de Preferent i el cadet disputés la competició d'Interterritorial, el segon esglaó després de Preferent, les noves generacions que formen el júnior 1 i el cadet 1 provaran de consolidar un lloc entre els millors.

L'actual cadet el formaran els jugadors que l'any passat es van quedar a les portes de coronar-se com el millor cadet de primer any de Catalunya, caient a la final contra el Sabadell Bàsquet per només dos punts. Així doncs, ambdós equips entraran en un sorteig en què els juniors jugaran contra 16 equips per un total de sis places, mentre que els cadets competiran amb 14 conjunts pels 7 llocs que resten per tancar la categoria de Preferent. Els rivals es coneixeran aquest dilluns a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.