El Grup Barna imposa el seu joc i s'endú el triomf del pav 1 de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (72-80) per primera vegada aquesta temporada a Copa Catalunya i ho fa en la seva festa d'estrena. La presentació del club santcugatenc ha precedit un partit en què el Grup Barna ha imposat unes situacions d'atac que han fet molt mal a la defensa local. Els barcelonins han arribat a tenir 16 punts d'avantatge, i malgrat lluitar per reduir la distància, la UESC ha fet curt i no ha acabat de capgirar en cap moment el partit.

Marc Guillem i els seus homes no han pogut posar la cirereta al pastís vermell-i-negre. Els santcugatencs han caigut contra un equip, el Grup Barna, que ha utilitzat recursos concrets per tal de ferir la UESC on més mal li ha fet. Darío Naharro i Bernat Álvarez, dues de les incorporacions d'enguany de l'equip barceloní, han estat uns excel·lents mestres de cerimònia, per l'anotació i per la direcció del joc dels visitants. La UESC ha sortit tova en defensa, i això ha fet que només al primer quart ja encaixés 29 punts. Els de Barcelona s'han posat al capdavant d'un marcador el lideratge del qual ja no abandonarien. Al segon quart el nivell defensiu ha augmentat, i quan més a prop estaven els de Guillem d'empatar el matx, dos triples consecutius i una cistella en l'últim minut abans del descans ha tornat a allunyar els visitants. A la segona part de nou els de Marc Guillem remaven per eixugar les diferències, amb un inspirat Jordi Vilavella, però els tirs exteriors del Barna i les seves pilotes dividides mantienen el seu domini sobre l'electrònic, enduent-se la victòria final del pav 3 de la Rambla del Celler. L'entrenador de la UESC lamentava que els seus jugadors hagin entrat tard en el partit.

Marc Guillem

Hem entrat a falta d'un minut de la mitja part, i un parcial de 8 a 0 ens ha matat. Un partit que sabíem que seria complicat ens l'hem complicat una mica més.


Ja només hi ha dos equips invictes al grup 2 de Copa Catalunya. La UESC cau d'aquesta zona en què ja només queda CB Martorell i CB Gavà. Precisament contra els martorellencs juguen la setmana que ve els vermell-i-negres, a domicili, diumenge a partir d'un quart de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.