L'intimidant CB Martorell rep una UESC que vol tornar al triomf


  • Comparteix:

La UESC té un compromís complicat

La UESC té un compromís complicat

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita aquest diumenge una de les pistes més difícils de conquerir del grup 2 de Copa Catalunya, la del CB Martorell. Els santcugatencs arriben a la cita després de caure per primera vegada aquesta temporada, la passada jornada contra el Grup Barna. Els martorellencs, de la seva banda, són un dels pesos pesants de la competició i ja sumen tres victòries en tres jornades.

Si hi ha una màxima en què coincideixen David Lizano, entrenador les dues darreres temporades de la UESC, i el seu tècnic enguany, Marc Guillem, és assegurar que la competició de Copa Catalunya és molt complicada. I és que encara que sembli un tòpic, la constant exigència a la qual s'exposen els equips jornada rere joranda donen resultats d'allò més inesperats. Ara bé, si hi ha algun cap de setmana en què els vermell-i-negres han d'estar més atents que mai, un d'ells és aquest. La visita a la pista d'un dels equips que han estat sempre entre les primeres posicions les darreres temporades a Copa Catalunya, el CB Martorell, és una prova de foc per als de Sant Cugat. Un bloc sòlid, que sap a què juga i les peces del qual es coneixen a la perfecció, té en Fèlix López i Albert del Hoyo dos dels efectius més inspirats de cara a cistella. En qualsevol cas, l'entrenador de la UESC, Marc Guillem, creu que és el conjunt de la plantilla el que fa poderós el Martorell.

Marc Guillem

El Martorell és un equip que porten molts anys jugant junts. Tothom aporta molt, i intenta fer transicions molt ràpides malgrat tenir paciència per jugar.


L'equip martorellenc, a més, millora les seves prestacions com a local, on perd molts pocs partits. Per tal de trencar aquesta situació i oblidar la derrota de la setmana passada contra el Grup Barna, els de Sant Cugat hauran de superar l'alt nivell dels de Martorell. Santi Suso, el nou pivot de la UESC, jugarà contra el que és el seu exequip. Tot plegat, aquest diumenge a partir d'un quart de vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.