Després de dos partits a Tarragona, la UESC torna al pav 1 per rebre el Terrassa


  • Comparteix:

La UESC femenina defensa una bona ratxa de resultats

La UESC femenina defensa una bona ratxa de resultats

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) torna al pav 1 de la Rambla del Celler després de dos partits seguits a Tarragona per rebre el CN Terrassa. Les santcugatenques han sumat un triomf i han patit una ajustada derrota a terres tarragonines, i aquest dissabte provaran de superar el 10è classificat del grup 1 de Primera Catalana. El rival és un conjunt amb experiència a la categoria, sòlid i que manté la columna vertebral de temporades anteriors.

Malgrat ser nouvinguda a la categoria i construir un equip amb moltes peces noves, l'engranatge de la UESC femenina gira amb una efectivitat meritòria tenint en compte que es tracta d'un conjunt que prové de Segona Catalana. Amb tres victòries i dues ensopegades, les de Sant Cugat, en la segona temporada del club a aquesta lliga, estan protagonitzant un inici de curs colze a colze amb els equips de la part noble de la classificació. De fet, només tres punts van separar l'equip de Simón del triomf contra el CB Tarragona, quart classificat, victòria que l'hagués apropat a la provisional i poc significativa zona d'ascens. Pel que fa el CN Terrassa, les egarenques només han patit dues baixes aquest curs, mentre que les cinc incorporacions provenen del segon equip, motiu pel qual la sintonia és d'allò més bona. L'entrenador de la UESC, Germán Simón, recorda que jugar a casa sempre ajuda, però avisa de la cohesió del rival.

Germán Simón

Jugar a casa sempre és positiu, però en principi el CN Terrassa és un equip que manté la columna vertebral i porta molts anys a la categoria.


El retorn de les vermell-i-negres a Sant Cugat serà aquest dissabte en horari habitual, a un quart de vuit de la tarda al pav 1 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.