El Qbasket femení clou l'any amb derrota contra un rival directe


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat femení ha acomiadat l'any en posició de promoció de descens

El Qbasket Sant Cugat femení ha acomiadat l'any en posició de promoció de descens

El Qbasket Sant Cugat femení acaba el 2013 amb derrota (63-74) contra un rival directe, el CB Mollet, a la 12a jornada del grup 1 de Segona Catalana. Les santcugatenques marxen a les vacances de Nadal en 11a posició, és a dir, la primera de la promoció de descens. Ara la competició s'atura fins el 12 de gener, quan les de Marta Ollé rebran el Sant Jordi rubinenc, que també es troba en la lluita a la part baixa de la classificació.

El Qbasket Sant Cugat tanca el seu primer any a Segona Catalana al llindar de la salvació. Les santcugatenques han sumat quatre victòries en les 12 jornades de competició, totes elles com a local. Per tant, l'assignatura pendent de les de Marta Ollé és en els partits a domicili. Aquest balanç les ha dut a l'11a plaça de 16 equips. Els dos darrers classificats descendeixen de forma directa, mentre que els quatre conjunts classificats entre els llocs 11 i 14 jugaran una fase per mantenir la categoria.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.