La final femenina del Torneig de Reis de la UESC enfrontarà Barça i Penya


  • Comparteix:

El 1r Torneig de Reis ha determinat un clàssic català per a la final femenina / Font: UESC

El 1r Torneig de Reis ha determinat un clàssic català per a la final femenina / Font: UESC

La final femenina de la primera edició del Torneig de Reis de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) en edat preinfantil serà tot un clàssic del bàsquet català. Barça i Joventut de Badalona s'enfrontaran a partir d'un quart de dotze del matí, al pav 3 der la rambla del Celler, per alçar-se com a campió per primera vegada d'aquest trofeu. La classificació dels grups en el quadre masculí encara està per concretar, i és que aquest dissabte es disputaran els darrers partits de la fase prèvia en una jornada que donarà el tret de sortida a les nou del matí.

La primera jornada del 1r Torneig de Reis de la Unió Esportiva Sant Cugat ha deixat molt bones sensacions, com ha assegurat l'organització a Cugat.cat. El grup 1 del quadre femení només ha tingut un color, el blaugrana. El CB Santfeliuenc Barça s'ha desfet de Viladecavalls i UESC Negre per fer-se amb un lloc a la final. Al grup 2, la Penya ha tingut més problemes per assolir el lideratge del grup, patint contra un dur rival com el CBF Cerdanyola. La final brindarà a l'afició del bàsquet a Sant Cugat una particular edició del clàssic d'aquest esport a Catalunya.

Al quadre masculí, el grup 1 ha estat dominat fins el moment pel CB Unió Manresana amb dues victòries, mentre que al grup 2 el control és aclaparador per part del CB Hospitalet, que ha apallissat Sama Vilanova i Sferic Terrassa. Demà es definiran les posicions per a la final, que es disputarà aquest dissabte a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.