Steele podria perdre's el que resta de temporada per una nova lesió


  • Comparteix:

Steele, en el partit contra el Castellar

Steele, en el partit contra el Castellar

El jugador de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) James Steele es lesiona en el seu retorn a les pistes i tonarà a estar uns mesos de baixa. Steele havia passat el primer tram de curs recuperant-se d'una lesió patida al final de la temporada passada, i en el partit en què debutava de nou amb la UESC, contra el Castellar, va tenir un nou problema al genoll que farà complicat que torni a jugar aquest curs.

Després dels 10 primers minuts en molts mesos, l'aler James Steele va tornar a caure lesionat. El santcugatenc va patir una trencament gairebé total del lligament lateral després d'un xoc amb un rival. Una situació amb molta mala sort, tal com explica l'entrenador de la UESC, Marc Guillem.

Marc Guillem

Va ser completament il·lògic. La lesió no té a veure per molt que sigui en el mateix lligament. Ara allò prioritari és que s'acabi de recuperar.


Steele ha tornat a l'entitat santcugatenca després de marxar fa dues temporades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.