El Nou Bàsquet Olesa demostra el seu talent ofensiu sobre la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina sucumbeix (55-65) al poder ofensiu del quart del grup 1 de Primera Catalana, el Nou Bàsquet Olesa. Les santcugatenques sumen la tercera derrota seguida i segueixen apropant-se a la promoció de descens. Les de Germán Simón han estat irregulars en atac i, malgrat no abaixar els braços, han acabat caient.

Malgrat ser un rival que lluita per altres objectius, l'Olesa ha hagut de mostrar la seva millor versió des del tir exterior per superar la UESC. El matx ha començat imprecís, amb tots dos equips erràtics i amb problemes per anotar. Malgrat això, eren les visitants qui agafaven el lideratge en el marcador davant unes locals a les quals es resistien les opcions fàcils d'anotar.

A les acaballes del primer quart i a l'inici del segon, la major intensitat defensiva de la UESC ha ajustat les distàncies. Tot i això, l'Olesa ha posat terra per mig als cinc minuts del segon període, una diferència que ha pogut rebaixar dels 10 punts al descans les de Germán Simón (17-26). Tot plegat, en una dinàmica sense encert per part de tots dos equips.

La bona defensa de les de Sant Cugat s'ha fet notar en el tercer quart, però en el tram final les d'Olesa de Montserrat han ofert un recital de tirs exteriors, sobretot des dels tres punts, que ha fet impossible la remuntada d'una UESC que ho ha intentat fins al final, col·locant-se a vuit punts a l'últim minut però sense acabar d'eixugar la renda visitant.

El tècnic de la UESC, Germán Simón, destaca l'encert de les visitants des dels tres punts com la clau de la derrota.

Germán Simón

Ens ha costat molt genera joc des de l'inici, en els últims quarts, l'encert que ha tingut des del tir exterior ha pesat massa.

Aquesta és l'11a derrota de la temporada de les vermell-i-negres, que la setmana que ve tenen un desplaçament de nivell a la pista del setè classificat, el Sant Nicolau.