Totsports i la UESC duen a Sant Cugat un 3x3 que espera ser multitudinari


  • Comparteix:

UESC i Totsports, de la mà per organitzar el 3x3

UESC i Totsports, de la mà per organitzar el 3x3

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) i Totsports durà a Sant Cugat un 3x3 que es disputarà el 21 de juny a la plaça de la Vila i que pretén ser multitudinari. L'organització col·locarà cinc pistes davant de l'Ajuntament, amb una participació que aplegarà jugadors de totes les edats. L'activitat s'ha explicat aquest divendres a l'Espai Carré, durant la valoració que ha fet l'entitat de la temporada.

Amb experiència a moltes altres ciutats com Mataró, Tarragona, Girona o a terres andaluses, Totsports, de la mà de la UESC, organitza un 3x3 a Sant Cugat amb la intenció de seguir apropant el bàsquet a la ciutadania. L'esdeveniment comptarà amb un concurs de triples i amb cinc pistes just davant de l'Ajuntament, amb una pista central on es disputaran les finals.

Els participants, a partir de sis anys, es poden inscriure tant al web Totsports.es com a les oficines de la UESC. Tot plegat, en una activitat que començarà a les deu del matí i que, segons el propietari de Totsports, David Torres, pretén treure al carrer el bàsquet i fer-ho d'una manera visual.

David Torres

Es pot traslladar d'una forma molta directa i molt visual a la població un bàsquet que surt del pavelló.


Durant la roda de premsa s'ha aprofitat per presentar la Diada de la UESC, que arriba el 14 de juny en bàsquet i el 15 en tennis taula, amb tornejos, activitats i un partit d'exhibició del nou conjunt de l'entitat, l'ASDI-UESC. La festa la clourà, com és habitual, amb un sopar de germanor. D'altra banda, també s'ha aprofitat per explicar la nova orientació del Campus d'Estiu, que per primera vegada es durà a terme a Sant Cugat.

El vicepresident de la UESC, Vicenç Beltran, assegura que el canvi de rumb del campus farà que no tingui un pes tan específic pel que fa la pràctica del bàsquet.

Vicenç Beltran

El format del campus d'estiu, sobretot pels que porten tot l'any jugant a bàsquet, serà orientat a l'esport però en què el pes del bàsquet no ho sigui tot.


Mònica Mateu, presidenta del club, ha fet balanç del curs i l'ha qualificat de 'positiu', tant pels resultats obtinguts, amb menció especial al cadet 1 i als sèniors masculí i femení, com per l'augment d'activitats organitzades pel club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.