La UESC perd de manera abultada a Collblanc


  • Comparteix:

La UESC perd davant el Collblanc, quart classificat, per 86 a 76. El conjunt barceloní domina el matx en tot moment, gràcies al joc interior dels seus pívots. Els vermell-i-negres intenten igualar el marcador, però les lesions musculars afecten als jugadors de David Lizano. Els vermell-i-negres juguen més relaxats del que s'esperava i ho paguen amb la desfeta final.

Una jornada amarga pels santcugatencs que tornaven de les vacances amb totes les expectatives de guanyar al quart classificat i pujar posicions a la categoria, un cop aconseguida la permanència.

Els del Collblanc s'han mostrat en tot moment superiors al conjunt de David Lizano. La victòria local s'ha aconseguit gràcies a l'actuació dels dos pivots del Collblanc. Des del començament, els barcelonins s'han avançat en el marcador lleugerament i en algunes ocasions la UESC ha aconseguit que el marcador es mantingués igualat. La possesió de la pilota, però, ha estat principalment en mans del Collblanc, que ha acabat imposant-se sense dificultats tot i la reacció dels vermell-i-negres en l'últim quart.

Joan Viladomat, base de la UESC, assegura que el Collblanc és tercer gràcies a la bona actuació dels seus pívots.

Joan Viladomat

El joc està basat en els dos pívots titulars, que són molt veterans. Sense ells, el Collblanc no estaria tan amunt en la classificació.


Cal destacar que en la jornada d'avui, les lesions musculars han minvat el nivell de joc santcugatenc, sobretot el de Dani Salvat i Ferran Arús. La bona notícia és la tornada a les pistes del base Eloi Pérez.
A manca de tres partits per acabar la temporada, la UESC s'enfrontarà la setmana que ve davant el Guinardó, un conjunt que és novè. Viladomat analitza el proper matx.

Joan Viladomat

A l'anada vam perdre i ara esperem guanyar


Dissabte vinent, UESC-Guinardó, a dos quarts de vuit del vespre a la Sala Escolar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.