El Club Bàsquet Mira-sol femení guanya i s'apropa a la mitja taula


  • Comparteix:

El Club Bàsquet Mira-sol femení guanya (48-40) davant el Ripollet en la 20a jornada del grup 5 de la Tercera Catalana. Les mirasolenques han anat gairebé tot el partit per davant en el marcador gràcies a l'encert en el llançament i el control en els temps del partit. Una victòria que fa que el CB Mira-sol superi el Ripollet a la classificació i s'apropi a la part mitja de la taula.

Les mirasolenques han tingut el matx controlat en tot moment. Les de Ripollet han estat per davant només en el segon quart i han tingut un parcial favorable (0-6), però a la resta del matx, el CB Mira-sol ha portat les regnes. Les noies d'Arnau Brunet han estat superiors en tots els parcials i han estat molt encertades en tir exterior, que ha estat el fet que ha decantat la balança i ha permès jugar el CB Mira-sol amb més tranquil·litat, tot i no sentenciar el partit. Al final les mirasolenques han sabut conservar l'avantatge per acabar guanyant (48-40).

El tècnic del CB Mira-sol femení, Arnau Brunet, destaca el fet d'haver superat un rival directe els donarà tranquil·litat en els propers partits.

Arnau Brunet

Estem contents per haver guanyat a un rival directe i ens queda un partit que tenim aplaçat i poder afrontar la resta de jornades amb més tranquil·litat.







La setmana vinent el CB Mira-sol visita la pista del San Nicolau B, vuitè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.