Itziar Llobet podria canviar d'aires i deixar la NCAA si arriba una bona oferta


  • Comparteix:

Itziar Llobet no sap si continuarà als Golden Flashes

Itziar Llobet no sap si continuarà als Golden Flashes

La santcugatenca del Golden Flashes de Kent State, Itziar Llobet, valora positivament el seu primer any a la lliga NCAA dels Estats Units. Llobet i el seu equip han aconseguit classificar-se per al MAC American, tot i que han caigut en primera ronda. Pel que fa al seu futur, la santcugatenca desconeix encara on jugarà la temporada vinent, tot i que assegura que en el Golden Flashes té la porta oberta.

Gran experiència la que ha viscut Itziar Llobet en la seva primera temporada a la NCAA. El seu equip, el Golden Flashes de Kent State, va aconseguir classifcar-se per a la MAC American, tot i que va dir adéu a la competició a primera ronda. Tot i això, Llobet assegura en declaracions a Cugat.cat que ha estat un gran any, encara que al principi va ser difícil adaptar-se.

Itziar Llobet

L'experiència molt bé. Al principi difícil per l'idioma i em va costar adaptar-me al joc americà, però al final molt bé.


Pel que fa al seu futur, Llobet encara no sap on jugarà la temporada vinent, tot i que el Golden Flashes ja li ha comunicat que té les portes obertes.

Itziar Llobet

Estic pendent de veure si tindrè alguna opció de quedar-me. Dependrà de l'equip i de la situació familiar. El Golden Flashes compta amb mi.


En les properes setmanes la santcugatenca decidirà si continua als Estats Units o bé torna a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.