El Tour a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els santcugatencs van vibrar amb el pas dels ciclistes

Els santcugatencs van vibrar amb el pas dels ciclistes

Les millors imatges del pas del Tour de França per Sant Cugat. Una etapa que pot ser decisiva al final de la prova, ja que Alberto Contador va superar en la general el seu company i màxim rival per la victòria final a París, el nordamericà Lance Amstrong. Mira aquest vídeo a Cugat tv

El passat divendres, dia 10 de juliol del 2009, serà recordat pel pas del Tour de França per Sant Cugat. El públic ha esperat impacient l'arribada dels ciclistes a la nostra ciutat des de la carretera de la Rabassada. Tres ciclistes escapats, Egoi Martínez, Cristophe Riblon i José Iván Gutiérrez, són els primers en entrar a Sant Cugat i passar per l'avinguda de Gràcia, la plaça Quatre Cantons, Avinguda Rius i Taulet en direcció a Rubí.

Una etapa que ha paralitzat la ciutat des de les nou del matí (9:00h) fins a les dotze del migdia (12:00h). Primer pel pas de la caravana publicitària i després per l'arribada dels corredors als carrers de Sant Cugat.

Cap dels tres corredors que han entrat com escapats, no han pogut culminar la seva aventura amb la victòria final, que ha estat pel francés Brice Felliu. L'etapa serà recordada per l'atac d'Alberto Contador en els darrers quilòmetres en que el ciclista madrileny de l'Astana, va superar en 21 segons al seu company d'equip Lance Amstrong, possant-se així segon de la general, i tenint a tocar el maillot groc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.