La Unió Ciclista es planta i no organitzarà cap esdeveniment esportiu més a la ciutat


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa

Moment de la roda de premsa

La Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC) no durà a terme cap de les activitats previstes a la ciutat mentre les relacions amb l'Ajuntament continuïn malmeses i amenaça amb portar-les a d'altres municipis. Ho ha explicat el president de l'entitat, Rafa Robledo, durant una roda de premsa celebrada aquest dijous a la nit al pav 2 de la rambla del Celler, en què també hi han estat presents altres membres de la junta. Robledo ha fet públic el malestar del club amb el consistori i ha declarat que es posaran en contacte amb el partits de l'oposició per 'establir un diàleg constructiu sobre les diferents problemàtiques que sorgeixin'.

La UCSC ha fet arribar aquest dimecres una carta a l'alcaldessa, Mercè Conesa, al regidor d'Esports, Xavier Tizón, a la Federació Catalana de Ciclisme i a tots els clubs de Catalunya en què expliquen els motius pels quals han decidit suspendre la 9a edició de la Transcollserola cicloturista que s'havia de disputar diumenge de la setmana vinent i que ha comportat el trencament de relacions amb l'Ajuntament de la ciutat. Segons afirmen, els impediments han estat constants i l'absència de relació i voluntat d'enteniment amb el consistori s'arrastra fa mesos. Per aquest motiu, han decidit deixar d'organitzar esdeveniments esportius a la ciutat, com també la seva participació en la Festa Major, tal com explica el president de l'entitat, Rafa Robledo.

Rafa Robledo

La manca de col·laboració es plasmaria traslladant a l'exterior les nostres activitats pròpies a la ciutat. Amb la Festa Major farem el mateix.




Robledo ha declarat que la suspensió de la Transcollserola comportarà la pèrdua d'uns 2.500 euros per a l'entitat, a més de la del prestigi del club i d'una de les proves amb més tradició de la ciutat i del país. Malgrat la intenció de l'entitat de deixar de col·laborar amb l'Ajuntament i d'organitzar activitats a la ciutat, asseguren que continuaran sent actius en la recerca del 'diàleg constructiu'. Robledo explica com ho duran a terme.

Rafa Robledo

Farem un seguiment en curt de les activitats i plantejaments de la regidoria i establirem relacions amb l'oposició per establir un diàleg constructiu.



La UCSC reconeix que ha rebut el suport d'altres entitats de la ciutat i també de la Federació Catalana de Ciclisme, amb qui s'ha de reunir la setmana vinent. D'altra banda, també té prevista una trobada amb la Coordinadora d'Entitats Esportives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.