El Catalunya Cricket Club, millor club d'Espanya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Catalunya Cricket Club, amb seu a Sant Cugat, s'ha convertit en el millor club d'Espanya. L'entitat de la nostra ciutat ha aconseguit aquest reconeixement després d'igualar la fita de la temporada passada guanyant la Lliga Catalana i el Campionat d'Espanya.

Gran temporada del Catalunya Cricket Club que ha aconseguit igualar la fita de la temporada passada. Els santcugatencs van aconseguir primer la Lliga Catalana superant a la final el Barcelona Center, títol que els va donar el bitllet per disputar el Campionat d'Espanya. En el campionat estatal, el Catalunya Cricket Club es va desfer a la final, disputada a Benidorm, contra el conjunt amfitrió. Amb aquests resultats, l'entitat santcugatenca s'ha convertit en un dels referents del criquet estatal. El membre del Catalunya Cricket Club, Robert Masih, considera important aquesta fita i agraeix la feina feta a tots els membres del club.

Robert Masih

És molt important. Ja ens han nomenat millor club d'Espanya. Això és gràcies als jugadors i als esforços del club.





El Catalunya Cricket Club ja té la mirada posada a la temporada que ve amb la Lliga Catalana que arrencarà el mes de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.