Ingla: 'Prioritzarem les necessitats reivindicades pels clubs'


  • Comparteix:

Mireia Ingla

Mireia Ingla

Prioritzar les demandes dels clubs santcugatencs. Aquesta és la filosofia del programa electoral en matèria esportiva de la coalició d'ERC i Reagrupament encapçalada per Mireia Ingla. Durant la presentació del programa, que ha tingut lloc aquest dilluns, Ingla ha mostrat la seva intenció d'impulsar una regidoria d'Esports activa que dissenyi el model esportiu de la ciutat conjuntament amb els clubs.

La coalició independentista parteix de la base que l'esport és una eina més de cohesió social. És per això que en el seu programa esportiu ha posat emfàsi en la importància de donar suport als clubs santcugatencs que desenvolupen tasques socials. La cap de llista de la coalició, Mireia Ingla, ha explicat també les seves intencions en matèria d'equipaments.

Mireia Ingla

Reconeixem la gran feina dels clubs. Ens comprometem a prioritzar les necessitats reivindicades pels clubs.



En aquest mateix punt, Ingla ha afegit l'objectiu de crear un pla de manteniment i millora de les instal·lacions esportives, així com la intenció d'impulsar una regidoria d'Esports activa.

Mireia Ingla

Crearem el pla de manteniment i millora de les instal·lacions esportives. Volem treballar plegats el club i nosaltres per dissenyar la política esportiva de la ciutat.





A més, la coalició independentista proposa, entre d'altres coses, prestar especial atenció a la pràctica de l'esport base i potenciar la pràctica esportiva als barris i districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.