La patinadora Carlota Garcia, setena a la Copa Federació


  • Comparteix:

La patinadora santcugatenca Carlota Garcia fa un 7è lloc a la fina de la Copa Federació disputada aquest cap de setmana a Barcelona. García no acaba entre les quatre primeres, fet que l'aparta de la Copa Catalana. Tot i això, la seva entrenadora, Cristina Muñoz, qualifica la temporada de molt positiva.

La patinadora de l'Escola Patinatge Artístic de Sant Cugat ha fet un bon paper en la Copa Federació de Patinatge Artístic. Cal tenir en compte que en aquesta competició hi participen les 8 millors patinadores de cada categoria després d'haver passat diverses preseleccions. Per això el nivell va ser molt elevat, com comenta l'entrenadora de Carlota, Cristina Muñoz.

Cristina Muñoz

La competició ha tingut un nivell molt alt


La patinadora santcugatenca, que participava en la categoria júnior, va arribar en un gran moment de forma a aquest campionat. Malgrat això, a principis de temporada, la seva entrenadora Cristina Muñoz, no s'esperava la classificació per la Copa Federació.

Cristina Muñoz

La Carlota està en un bon moment de forma, la qual cosa ens fa encarar amb optimisme la propera temporada.


La propera prova on participarà Carlota Garcia serà el Trofeu Obert de Sant Andreu. El desembre s'acaba la temporada i tot fa pensar que el gran moment de forma de la patinadora santcugatenca li permetrà començar a un gran nivell la temporada següent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.