El CMSC prepara, un any més, la fira de material d'esquí de segona mà


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat farà del 12 al 18 de novembre el tradicional mercat de material esportiu d'esquí de segona mà. L'objectiu principal és poder guanyar diners perquè la secció d'esquí del CMSC pugui realitzar les diferents activitats previstes durant la temporada d'hivern.

Des d'avui i fins el dia 12 de novembre es portarà a terme la recaptació del material al Club Muntanyenc Sant Cugat. Les persones que tinguin material esportiu d'esquí en bones condicions i que vulguin vendre'l només hauran d'anar a la seu de l'entitat santcugatenca, posar-hi un preu i esperar a que, algú l'adquireixi entre els dies 12 i 18 d'aquest mes. A aquest preu inicial que posa el propietari, el Club Muntanyenc li carrega un 15% que és el benefici que en treu l'entitat per producte.

Un dels responsables, Sergi Grome, explica quins són els objectius d'aquest mercat de segona mà.

Sergi Grome

L'objectiu prioritàri es guanyar una mica de diners per poder fer les activitats plantejades durant aquesta temporada.


Fa 30 anys que es duu a terme aquesta activitat i vist l'èxit que té la seva continuïtat està assegurada. Es preveu que durant aquest any es passi molta gent per aquest mercat de segona mà que es farà a la nova seu del Club Muntanyenc Sant Cugat a la Rambla del Celler.

D'altra banda el CMSC ja es prepara per les sortides d'esquí que realitzarà durant aquesta temporada. La primera serà del 2 al 6 de desembre als Alps francesos a les pistes de Dos Alps. Una de les activitats destacades serà també el curs d'entrenador, que començarà el 21 de gener. El curs durarà sis setmanes i tal com explica Sergi Grome, a diferència de l'any passat, s'ha millorat en el fet que hi ha 5 estacions per poder fer el curset no una com l'any passat.

Sergi Grome

Aquest any per fer el curs hi ha 5 estacions no una com l'any passat.


Recordar que el mercat de segona mà comença dissabte que ve, però el CMSC ja recull des d'avui el material esportiu d'esquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.