El Junior demana respecte


  • Comparteix:

Miki Ranera, president del Junior

Miki Ranera, president del Junior

El president del Junior, Miki Ranera, creu que el conveni entre la seva entitat i l'Ajuntament s'està complint. Ranera considera que aquest acord no s'ha explicat prou bé a la ciutadania i aquest fet provoca crítiques injustificades cap al seu club.

El conveni entre el Junior i l'Ajuntament determina que el club santcugatenc cedeix el camp 2 d'hoquei herba i el pavelló cobert en uns horaris i dies determinats perquè sigui utilitzat per altres entitats esportives de la ciutat. Segons el regidor d'Esports, Xavier Amador, cap club ha sol·licitat a l'Ajuntament poder utilitzar aquests dos espais. Amador espera que de cara a la temporada vinent algunes entitats facin ús d'aquests dos equipaments.

Xavier Amador

Esperem que el conveni que tenim amb el Junior sigui aprofitat pels clubs de la nostra ciutat de cara a la temporada vinent.










El president del Junior, Miki Ranera, s'ha mostrat sorprès amb algunes crítiques que li han arribat. Ranera explica l'origen d'aquest conveni.

Miki Ranera

Hem convertit una muntanya de runa en dues instal·lacions amb un cost elevat per a la nostra entitat.









Ranera va més enllà i assegura que al seu club se li està exigint molt.

Miki Ranera

Estem rebent molta pressió i per aquest espai estem pagant més de 10.000 euros en contribucions a l'Ajuntament.









De moment l'Ajuntament no ha rebut cap proposta dels clubs santcugatencs per utilitzar els dos espais del Junior que determina el conveni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.