L'Handbol Sant Cugat augmenta pressupost


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat aposta per la formació dels entrenadors i jugadors

L'Handbol Sant Cugat aposta per la formació dels entrenadors i jugadors

Potenciar la formació dels entrenadors de l'entitat i l'augment del pressupost per aquesta temporada són els dos grans temes tractats a l'assemblea del Club Handbol Sant Cugat. El president de l'entitat, Josep March, creu que la gran aposta del seu club és la millora de l'estructura esportiva.

El Club Handbol Sant Cugat ha presentat uns grans números de la temporada 2008-2009 amb un superàvit de més de 4.600 euros gràcies a l'arribada d'un nou espònsor i també de la subvenció de l'Ajuntament. Per aquesta temporada, el club santcugatenc augmenta el seu pressupost arribant als més de 86.000 euros. L'entitat aposta per la formació dels seus entrenadors. El president de l'entitat, Josep March, creu que la gran aposta del seu club és la millora de l'estructura esportiva.

Josep March

L'aposta del club és la formació dels jugadors i entrenadors.


March també ha confirmat que el club continuarà organitzant les jornades d'hanbol escolar, el torneig Ciutat de Sant Cugat i s'està estudiant la possibilitat d'acollir un torneig juvenil al setembre de 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.