El model esportiu de Sant Cugat, a debat a la Coordinadora


  • Comparteix:

Bassó vol preparar el tema del model esportiu de la ciutat

Bassó vol preparar el tema del model esportiu de la ciutat

La Coordinadora d'Entitats Esportives farà la segona reunió de l'any aquest dimarts. Els temes principals a tractar seran la reunió que mantindran el dia 8 de febrer amb el regidor d'Esports, Xavier Amador, la revisió de la proposta de pressupostos conjunts a les empreses i la presentació d'un programa de 'Dietètica i Esport' per oferir als clubs.

El model esportiu que s'ha d'aplicar en els clubs de Sant Cugat és un tema que s'està treballant conjuntament entre la Coordinadora d'Entitats Esportives des de fa temps i la regidoria d'Esports. És per això, que des de la Coordinadora es vol preparar molt bé aquesta nova reunió amb el regidor d'Esports, Xavier Amador, i anar acotant cada cop més el tema.

Ignasi Bassó

És un tema que ens portarà moltes reunions i per això volem fer un pla de treball. Volem fer reunions també amb gent especialitzada.










Altres qüestions que estan a l'ordre del dia de la reunió d'avui és veure en quin punt es troba el tema de la recerca de pressupostos conjunts pels diferents clubs de la Coordinadora en qüestions de transport, material o equipaments, per poder aconseguir reduïr les despeses.

La reunió tindrà lloc avui a dos quarts de nou de la nit (20:30h) al PAV-2 de la Rambla del Celler. A la reunió també es presentarà un programa de 'Dietètica i Esport' per tal d'oferir formació als clubs en aquesta materia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.