Els clubs santcugatencs s'hauran d'estrènyer el cinturó la temporada vinent


  • Comparteix:

Imatge de la reunió entre la regidoria d'Esports i la Coordinadora d'aquest dimarts

Imatge de la reunió entre la regidoria d'Esports i la Coordinadora d'aquest dimarts

La regidoria d'Esports ha comunicat a la Coordinadora d'Entitats Esportives que retallarà la partida destinada a les subvencions que atorga als clubs esportius. El president de la plataforma, Ignasi Bassó, ja s'esperava aquesta decisió. El regidor d'Esports, Xavier Amador, creu que els clubs han d'ajustar-se a la situació econòmica actual i tenir control de les despeses que estiguin fora de la temporada regular.

La reunió d'aquest dimarts entre la regidoria d'Esports i la Coordinadora d'Entitats Esportives ha tingut la crisi econòmica com a tema principal. El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha avançat que el capítol destinat a les subvencions patirà una retallada. El president de la plataforma, Ignasi Bassó, ja s'esperava aquesta decisió i explica el seu punt de vista.

Ignasi Bassó

Apostaran per les coses que ja estiguin programades i que siguin d'interès general per la ciutat, però estalviaran diners per molts llocs.


Una política d'estalvi que no ha sorprès els clubs de la Coordinadora d'Entitats Esportives ja que són conscients de la crisi que afecta tota la societat i que obliga a reajustar els pressupostos. El regidor d'Esports, Xavier Amador, explica quina és la proposta de l'Ajuntament.

Xavier Amador

Espero que els clubs tinguin més control en relació a les despeses.



Tot i que la majoria de clubs han presentat balanços de la temporada sense números vermells, no serà fins el setembre quan es farà una reunió oficial de tancament de balanç de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.