El Centre Comercial celebra els 14 anys patinant sobre gel


  • Comparteix:

Imatge de l'interior del Centre Comercial

Imatge de l'interior del Centre Comercial

El Sant Cugat Centre Comercial instal·la una pista de gel des d'aquest divendres i fins el 5 de gener per celebrar el seu 14è aniversari. La coordinació tècnica de la pista, que es col·locarà a l'exterior del centre, anirà a càrrec del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) mitjançant l'empresa X-terior outdoor events.

Aprofitant el 14è aniversari i la campanya de Nadal el Centre Comercial munta una pista de gel de 250 metres quadrats per a tots els clients que vulguin formar part d'aquesta celebració. La gerent del Centre santcugatenc, Rosa Marcet, explica a Cugat.cat les condicions necessàries per poder utilitzar la pista.

Rosa Marcet

Es demanaran uns tiquets de compra que tindran un valor de cinc euros. El mínim de tiquets són tres, això equival a un val per un quart d'hora de patinatge.






L'horari per poder patinar en dies laborables serà de sis a nou de la tarda i els caps de setmana, estarà obert també pel matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.