El CEI, d'excursió als Pirineus


  • Comparteix:

Cartell de l'esdeveniment

Cartell de l'esdeveniment

Prop de 40 participants del Centre Excursionista Independent de Catalunya (CEI), amb seu a La Floresta, formaran part de la tercera excursió als Pirineus que té lloc aquest diumenge. El recorregut és de 18,2 quilòmetres amb una altitud màxima de 2.828 metres, al Pic de Noucreus.

Els aproximadament 40 participants de l'excursió que té lloc als Pirineus aquest diumenge tenen previst començar a les vuit del matí a l'estació d'esquí Vallter 2000 i finalitzar aproximadament a les quatre de la tarda a Núria. El recorregut de l'excursió compta amb 982 metres de desnivell i 18,2 quilòmetres i permetrà gaudir de les vistes dels Pirineus. El president del Centre Excursionista Independent de Catalunya, Xavier Sans, ha explicat a Cugat.cat amb quin objectiu s'organitza la sortida.

Xavier Sans

L'objectiu principal és fer que sigui més assequible les excursions als Pirineus.




Aquesta és la tercera excursió als Pirineus per part del Centre Excursionista de Catalunya. Els participants sortiran a les sis del matí des de Santa Perpètua cap als Pirineus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.