15 contra 1


  • Comparteix:

Alfons Macaya amb dos dels participants

Alfons Macaya amb dos dels participants

El mestre català d'escacs, Alfons Macaya, del Club d'Escacs Sant Cugat guanya 13 de les 15 partides disputades al Torneig de Partides Simultànies disputat al Casal de Mira-sol. Els 15 participants mostren un bon nivell, i dos d'ells aconsegueixen arribar a les taules amb Alfons Macaya.

Durant dues hores, de set de la tarda (19;00h) a nou del vespre (21:00h) el Casal de Mira-sol ha estat l'escenari d'un torneig de partides simultànies. Quinze persones s'han enfrontat a la vegada amb el mestre català, Alfons Macaya. Tot i que els participants eren aficionats, les partides han estat disputades i molt emocionants.

Macaya, explica com fa per poder jugar contra tantes persones a la vegada.

Alfons Macaya

Es produeixen al taulell posicions similars a les que has estudiat i això ajuda a poder jugar ràpid perquè la memòria reconeix la posició.



En acabar les partides s'han repartit premis al millor jugador sub 10, millor sub 14, al millor aficionat i al millor dels participants federats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.