Objectiu: perfeccionar l'escalada


  • Comparteix:

L'oibjectiu és millorar el nivell dels participants

L'oibjectiu és millorar el nivell dels participants

El Club Muntanyenc inicia avui un curs d'escalada en roca de nivell 2. El curs té l'objectiu de perfeccionar la tècnica de practicants de cert nivell i consta de sessions teòriques i pràctiques.

Avui, a les 7 de tarda s'inicia el curs amb una sessió teòrica a la seu del club. La primera de les tres sessions de teoria (2 i 9 d'octubre) que ha de servir als participants per parlar de mesures de seguretat i tècnica en base del nivell inscrit. Quines són les millors tècniques, que s'aplicaran a la part pràctica. El curs, dirigit per Miquel Vilaplana, instructor de l'ECAM, i que compta amb professorat de l'escola de Muntanya del CMSC, té com a objectiu millorar la tècnica de practicants d'escalada. Així ho ha explicat a 'Cugat.cat' Núria Fabregat, membre del club santcugatenc.


Núria Fabregat

Va dirigit a persones amb un bon nivell base d'escalada


El curs s'acaba el 12 d'Octubre amb una excursió que forma part de l'apartat pràctic a la zona de Vilanova de Meià, on es farà la cloenda i s'entregaran els diplomes.
Abans, el cap de setmana del 4 i 5 d'octubre, es farà una pràctica a la zona de Montserrat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.