Inici del curs


  • Comparteix:

Vuit participants han començat des d'aquest dimecres i fins a mitjans de novembre el curs d'escalada organitzat pel Club Muntanyenc Sant Cugat. El curs s'adreça a persones que es volen iniciar en aquest esport.

Una activitat teòrica per començar on els participants d'aquest curs poguessin familiaritzar-se amb el material d'escalada. Així s'iniciava aquest dimecres el curs d'escalada destinat a tots aquells adults que vulguin introduir-se a aquest món.

El curs, que acabarà a mitjans de novembre, consta de diferents sessions tant teòriques com pràctiques. Eulàlia Sancho, coordinadora de l'àrea d'escalada del Club Muntanyenc Sant Cugat, explica els objectius.


Eulàlia Sancho

És per gent que no ha escalat mai. Pretenem que aprenguin les mesures de seguretat i que escalin vies de 30 metres.


Aquest dissabte arriba la primer sessió pràctica al rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc i més endavant serà quan els participants facin dues sortides al medi natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.