A punt el nou curs d'iniciació d'escalada en roca


  • Comparteix:

Les classes pràctiques del curs combinaran Sant Cugat amb altres llocs amb roca natural

Les classes pràctiques del curs combinaran Sant Cugat amb altres llocs amb roca natural

El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza un nou curs d'iniciació a l'escalada en roca per a totes les edats. La seu i el rocòdrom del club seran els principals escenaris on els participants podran practicar aquest esport. El cap de la secció de muntanya, Quim Hernández, afirma que és important que els alumnes aprenguin els coneixements bàsics amb seguretat.

El proper dijous 28 d'octubre comença el nou curs que durarà aproximadament un mes. Els objectius del club són que els participants coneguin els principis bàsics de l'escalada en roca. L'inscripció al curs inclou el material adient i la vestimenta adequada per sortir a escalar. L'entitat santcugatenca obliga els alumnes a obtenir una assegurança durant les classes pràctiques d'escalada en roca.

El cap de la secció de muntanya, Quim Hernández, explica que l'objectiu és que els alumnes aprenguin els coneixements principals de l'escalada en roca.

Quim Hernández

L'objectiu principal és que coneguin els llocs on poden escalar, com Montserrat, i organitzar activitats per qui vulgui començar a introduir-se en aquest món.



Les inscripcions finalitzen el dia de l'inici del curs, el 28 d'octubre. Al novembre, els alumnes del curs, aproximadament una quinzena, gaudiran d'un cap de setmana amb dues sortides a roca natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.