Torna el curs d'iniciació a l'alpinisme del CMSC


  • Comparteix:

Imatge Curs d'Alpinisme CMSC
Font:www.cmsc.cat

Imatge Curs d'Alpinisme CMSC Font:www.cmsc.cat

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) torna a organitzar el curs d'iniciació a l'alpinisme pels mesos de març i abril. El curs compta amb tres sessions teòriques i quatre pràctiques amb sortides pel Pirineu.

El curs, de nivell 1, va adreçat a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en l'alpinisme de baixa dificultat. És per això que el principal objectiu d'aquest curs, que tindrà lloc del 16 de març al 10 d'abril, és donar als participants eines per progressar amb autonomia i seguretat per l'alta muntanya.

El curs s'ha planificat en sessions teòriques, que tindran lloc a la seu del CMSC, i sessions pràctiques, amb sortides pel Pirineu. Per garantir el bon funcionament de les classes, el CMSC ha limitat el grup a una quinzena d'alumnes. El responsable de la secció de muntanya del CMSC, Quim Hernández, explica en què consisteix el curs i a quines persones va destinat.

Quim Hernández

Va dirigit a aquelles persones que volen començar a fer muntanya hivernal, amb neu. Ensenyarem totes les tècniques necessàries per a l'alta muntanya.





La inscripció es pot fer a les oficines o al web del club fins el dia 15 de març, amb un cost de 110 euros pels socis i 170 euros pels no socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.