Més de 100.000 euros per subvencions als clubs federats


  • Comparteix:

L'Ajuntament subvencionarà aquest 2007 amb més de 100.000 euros als 24 clubs federats de la ciutat. Les quantitats econòmiques que rep cada club depèn dels criteris de subvenció.

Ja s'han fet oficial les subvencions que aquest 2007 l'Ajuntament destinarà als clubs federats de la ciutat. En total, 100.642,67 euros per a 24 entitats. Segons els criteris de subvenció, els clubs que rebran més ajuda econòmica són el Club Voleibol Sant Cugat, amb més de 18.000 euros, i el Club Muntanyenc amb més de 15.000.
El president de la coordinadora d'entitats esportives Ignasi Bassó valora d'aquesta manera les ajudes rebudes.


Ignasi Bassó

Cada vegada hi ha més entitats, i el tros de pastís és més petit. El que caldria és revisar els criteris de subvenció a les entitats. Aquestes no han de viure de les subvencions, però si són una part important


Per altra banda, els que rebran menys subvenció seran el Club Korfbal Sant Cugat, amb 300 euros, i el Club escacs Mira-Sol, amb 131.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.