Infantils, júniors i sèniors tenen el podi a tocar


  • Comparteix:

Els conjunts infantil, júnior i sènior del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) finalitzen la primera jornada de la Copa d'Espanya en posicions de podi. El públic assistent al Pav-3 de la rambla del Celler ha pogut veure com les gimnastes de l'equip júnior del CMSC s'ha situat en primera posició, mentre que tant l'equip sènior com l'infantil han finalitzat terceres després de la primera jornada disputada aquest dissabte.

La primera jornada de la Copa d'Espanya d'estètica que durant aquest cap de setmana es disputa al Pav-3 de la rambla del Celler ha deixat bons resultats pels representants del CMSC. En categoria júnior, el CMSC s'ha situat en primera posició amb un exercici amb el que ha obtingut 13.450 punts. Un altre equip que ha complert amb les expectatives ha estat el sènior del CMSC, que amb 13.183 punts, només ha estat superat per dos conjunts catalans, l'Alcón Cusí DVillena i l'INEFC Barcelona, que ha estat l'equip amb puntuació més alta, arribant als 16.050.

També l'infantil del CMSC ha fet un bon paper i amb 12.233 punts han finalitzat terceres per darrera de la Asociación Rítmica Cartagena i el Morvedre valencià. El cap de la secció de rítmica i estètica del Club Muntanyenc Sant Cugat, Toni Molina, valora el bon paper de les seves gimnastes.

Toni Molina

En categoria sènior i júnior confiàvem que fessin un bon paper. Les infantils no ho teníem tant clar, però totes han fet un bon paper en aquesta primera jornada.



Aquest diumenge es disputa la segona jornada des de dos quarts d'onze del matí. Tant l'infantil, com el júnior i el sènior tenen moltes opcions de finalitzar en posicions de podi la primera fase de Copa d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.