L'equip júnior d'estètica del Club Muntanyenc es classifica pel campionat del món


  • Comparteix:

El campionat del món júnior es disputa a Brno del 23 al 25 d'abril

El campionat del món júnior es disputa a Brno del 23 al 25 d'abril

L'equip júnior d'estètica del Club Muntanyenc s'ha classificat pel campionat del món que es disputa del 23 al 25 d'abril a la República Txeca. Les santcugatenques han finalitzat en segona posició a l'Estatal disputat a Albacete. La presidenta d'estètica del Muntanyenc, Marta Batllori, afirma que els resultats dels tres equips presentats per l'entitat és molt bona.

El Club Muntanyenc ha estat representat per tres equips a la Copa d'Espanya d'estètica disputat a Albacete. L'equip infantil ha quedat en tercera posició i el conjunt sènior ha aconseguit la quarta plaça. Les santcugatenques de l'equip júnior han realitzat la millor actuació del Club Muntanyenc en quedar en segon lloc i classificar-se pel campionat del món que es disputarà el pròxim mes a la ciutat txeca de Brno.
La presidenta de la secció d'estètica del Club Muntanyenc, Marta Batllori, afirma que els resultats obtinguts han estat molt bons.

Marta Batllori

Hem presentat tres equips a la copa i la valoració del resultat és molt positiva.



El campionat del món júnior d'estètica es disputarà del 23 al 25 d'abril a la República Txeca i el campionat mundial sènior serà del 16 al 18 de maig a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.