L'Esport al Carrer s'acomiada amb música i una festa de l'escuma


  • Comparteix:

L'escuma ha estat la gran protagonista del tancament de l'Esport al Carrer

L'escuma ha estat la gran protagonista del tancament de l'Esport al Carrer

La darrera jornada de l'Esport al Carrer finalitza amb una gran festa de l'escuma i una tarda amenitzada amb la batucada de la formació Karabassà i els balls del grup de Bollywood de l'OMET. Durant els cinc dies en que s'ha desenvolupat l'activitat han passat pel parc de Can Vernet més de 9.000 persones que han gaudit de les diferents propostes esportives, musicals i d'esbarjo programades per aquesta Festa Major 2011a l'Esport al Carrer. Mira aquest reportatge a Cugat tv

La festa de l'escuma ha tancat l'Esport al Carrer de Festa Major amb litres i litres de sabó que han fet les delícies de petits i grans que s'han animat a endinsar-se a l'escuma. Una activitat que ha fet vibrar durant gairebé mitja hora el centenar de participants que s'han atrevit a posar-se sota el canó de sabó.

Abans, el grup de batucada Karabassà ha animat la festa amb un recital de ritmes i percussions per l'explanada del parc de Can Vernet. Una tarda molt musical que ha començat amb una exhibició de ball del grup de Bollywood de l'OMET. Molts dels assistents s'han animat a practicar aquest ball suggerent i exòtic.

Un Esport al Carrer que enguany ha aplegat més de 9.000 persones en les cinc jornades festives i que ha estat un èxit de participació com comenta el regidor d'Esports, Xavier Tizón.

Xavier Tizón

S'han superat les expectatives de participació i esperem que l'any vinent la gent ens segueixi transmeten sensacions positives.



A més de la festa de l'escuma i els balls de batucada i Bollywood, els assistents han tingut una variada oferta esportiva i lúdica amb partits de futbol, bàsquet, tennis taula, inflables i diferents circuits pels més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.