El Mira-sol tanca la temporada amb la Diada del Club amb 250 assistents


  • Comparteix:

250 persones han assistit al 1r Dia de Soci organitzada pel Mira-sol aquest dissabte on han pogut gaudir d'una botifarrada i ball popular. L'acte ha tancat un dia festiu amb la 12a edició del torneig mirasolenc amb el Junior com a principal protagonista en guanyar quatre de les set categories.

El Mira-sol ha volgut tancar la temporada amb el Dia del Soci, on els nens han pogut gaudir d'inflables, concurs de xut, habilitat i futvolei durant la tarda de dissabte a la ZEM de Mira-sol. A l'exterior s'ha fet una botifarrada i ball popular per als adults.

El president del Mira-Sol Baco, Joan Salabert, destacava la gran rebuda d'aquest Dia del Soci, sobretot tenint en compte que és la primera edició.

Joan Salabert

Sent la primera diada, estem molt satisfets de l'assistència. Tenim 400 jugadors al club i han vingut gairebé 300 pares, per tant és tot un èxit.


Al matí s'ha disputat el torneig on el Junior ha guanyat els triangulars de benjamí B, C, aleví C i D amb molta comoditat. Per contra el Mira-sol s'ha endut les categories benjamí A i C. Finalment el SantCu ha derrotat el Mira-sol en infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.