La plantilla de la segona temporada del SantCu d'Esperanza agafa forma


  • Comparteix:

Camilo Speranza ja compta amb 18 jugadors per a la temporada vinent

Camilo Speranza ja compta amb 18 jugadors per a la temporada vinent

La plantilla del Sant Cugat Esport 2014-15 agafa forma amb la incorporació de 10 jugadors nous, dos d'ells procedents del juvenil del club. Vuit dels membres arriben d'altres clubs, dos del juvenil i vuit que ja estaven a la disciplina vermell-i-negra la temporada passada conformen de moment els 18 noms del conjunt santcugatenc. El SantCu encara no tanca l'equip a l'espera d'arribar a comptar amb 22 jugadors.

Tomàs Egea de l'Equipo Ja i Jordi Rivera de la Guineueta seran els dos porters encarregats d'evitar els gols rivals. En defensa Albert Solano seguirà a l'equip, Oriol Alcázar torna després d'un any sense jugar mentre que Carlos Ezquerra de l'Horta, Alexander Delgado de la UD Catalana i Eduard Pérez i Albert Mas del juvenil tanquen la primera línia. El migcamp del SantCu és el que menys variarà d'una temporada a l'altra amb les incorporacions d'Ivan Romera del Manresa i Daniel Arqués del Vilassar i la continuitat de Xavier Martin, Daniel Alborch i Ivan Carrera. Els nous atacants seran Raúl Muñoz procedent de la UD Catalana i Rubén Sánchez del Mollet mentre que seguiran Marcos Forzinetti, Damian Obispo i Marcelo Villegas.

El SantCu jugarà per segona temporada consecutiva a Segona Catalana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.