Els clubs de futbol i futbol sala veuen amb incertesa 'el Portal del Federat'


  • Comparteix:

Imatge del web de la FCF / Foto: Fcf.cat

Imatge del web de la FCF / Foto: Fcf.cat

La majoria de clubs santcugatencs de futbol i futbol sala veuen amb incertesa el nou canal de comunicació, 'El Portal del Federat', entre jugadors i la federació catalana de futbol. La Penya Blaugrana és la que es mostra més favorable a la nova eina perquè aportarà beneficis als clubs.

El Sant Cugat Esport, el Junior, la Penya Blaugrana Sant Cugat, el Valldoreix FC, el Nouvallès Athlètic i el CFU Mira-sol Baco, en futbol, i el Futbol Sala Sant Cugat, l'Olímpyc Floresta i el Champion, en futbol sala, són els clubs de la ciutat que hauran de comunicar als seus federats i famílies el procés per gestionar l'afiliació amb la Mutualitat de Futbolistes.

Tot i ser un avantatge a nivell administratiu per als federats, la recent implantació fa que els responsables d'algunes entitats vegin amb preocupació el fet que els mateixos federats hagin d'intervenir en la tramitació de la llicència. El responsable de comunicació del Sant Cugat Esport, Xavier Ros, creu que l'actual manera de fer-la dóna més agilitat al procés que no pas amb la intervenció del federat.

Xavi Ros

La manera com ho fem ara és millor, perquè ho fem tot d'una vegada. Hi ha gent que pot tenir més facilitat que d'altres per fer-ho i com es fa ara és més àgil.


També des de l'Olímpyc Floresta, el seu president, Àngel Ruiz, no veu grans avantatges en aquesta nova relació entre jugador i federació catalana. Ruiz creu que aportarà als usuaris més coneixements dels seus drets respecte a la Mutua de Futbolistes.

Angel Ruiz

A nivell informatiu i de mutualitat és un avenç, però a nivell de paperassa els primers anys els clubs anirem de bòlit.


Es pot accedir al 'Portal del Federat' a través del web Futbol.cat, però han de ser els clubs els que facilitin als jugadors el full de registre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.