El Futbol Sala Sant Cugat aposta pel bloc de l'any passat amb petits retocs


  • Comparteix:

Només Richi, a dalt el tercer a la dreta, és baixa segura amb els santcugatencs / Foto:Futbol Sala Sant Cugat

Només Richi, a dalt el tercer a la dreta, és baixa segura amb els santcugatencs / Foto:Futbol Sala Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat vol donar continuïtat al bloc de la temporada passada i farà petits retocs al seu equip. Amb la baixa confirmada de Richi, el club vermell-i-negre farà la pretemporada amb cinc jugadors més procedents de les categories inferiors i buscarà en el mercat un porter i un altre jugador de pista.

Els santcugatencs esperen poder fer dues incorporacions en les properes setmanes, però el gruix de la plantilla de l'any passat serà el mateix. Albert Tejero vol provar durant la pretemporada alguns jugadors del juvenil i del sènior B. Del segon equip pujaran Guillem Pros, Àlex Quílez i Sergi Pros, mentre que del juvenil ho faran Max Bassi i Víctor Fortea. La intenció del conjunt d'Albert Tejero és esperar a veure com es mou el mercat i intentar aprofitar alguna oportunitat que es presenti per poder cobrir la baixa de Richi amb un jugador de perfil similar.

Albert Tejero

Estem esperant per si trobem un jugador del perfil de Richi, abans que un altre. Per això estem pendents de gent que ens vindrà a provar.


La pretemporada del Futbol Sala Sant Cugat començarà el 25 d'agost i de moment tenen confirmats dos amistosos pel setembre, tots dos a fora. El dia 13 a la pista de l'Abrera de Divisió d'Honor i el 20 contra el Claret de Tercera Nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.