La PB Sant Cugat ha preparat un homenatge a socis i exregidors d'Esports


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un dels aniversaris de la Penya

Imatge d'arxiu d'un dels aniversaris de la Penya

La Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC) farà entrega de la medalla d'argent a tots els socis que compleixen 25 anys a l'entitat en un acte que tindrà lloc al conservatori Victòria dels Àngels diumenge de la setmana que ve a les cinc de la tarda. Durant l'acte també es retrà homenatge a tots el regidors d'Esports que han exercit el seu càrrec durant la democràcia.

El Penya Blaugrana vol homenatjar tots els socis que arriben a les noces d'argent a l'entitat amb l'entrega d'una medalla. Serà el tercer cop que el club fa aquesta cerimònia que enguany tindrà lloc a la sala Victòria dels Àngels en un acte que comptarà amb música de vent de l'Orquestra Simfònica de Barcelona, com explica el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez.

Josep Maria Félez

Als socis que facin 25 anys se'ls entregarà la insígnia d'argent i també hi haurà la presència d'una orquestra de vent. Als regidors d'Esports se'ls donarà un obsequi.


A més, l'entitat blaugrana també ha decidit retre homenatge als regidors d'Esports de la ciutat des de la democràcia en un acte en què també estan convidats els cinc presidents de la Coordinadora d'Entitats Esportives que han exercit des de la seva fundació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.