Golejada de prestigi del Sant Cugat Esport davant el Vista Alegre


  • Comparteix:

El SantCu es fa fort a casa / Foto: Golcat.cat

El SantCu es fa fort a casa / Foto: Golcat.cat

El SantCu aconsegueix per primera vegada victòries consecutives en superar (3-0) el Vista Alegre a la 10a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres s'han avançat en el minut 7 i just abans del descans han fet el segon. A l'inici de la represa el Vista Alegre s'ha fet el tercer en pròpia porta i tot i que els visitants han premut el marcador no s'ha mogut més.

El SantCu encarava el partit davant el Vista Alegre després de sumar el primer triomf a domicili i conscient que el conjunt visitant arribava tercer. Els vermell-i-negres han sortit amb empenta i en el minut set Ciurana ha sorprès el porter en una centrada que ha acabat directament dins la porteria visitant. Amb l'1 a 0 el SantCu ha seguit dominant i els de Castelldefels intentaven sorprendre amb atacs ràpids.

En el minut 45 el Vista Alegre ha disposat d'una doble ocasió que, en primera instància, el porter Adri ha tret dels peus de l'oponent. Quan ha rectificat la posició, el vermell-i-negre ha aturat el xut posterior. Del possible empat s'ha passat al 2 a 0 quan Carrera en un xut de fora l'àrea ha obert una escletxa.

Si el cop del final del primer temps ha estat dur per al Vista Alegre pitjor ha estat l'inici del segon. Als cinc minuts de joc una centrada de Ciurana l'ha desviat el visitant Marc Zenón per fer-se el gol en pròpia porteria. Els de Castelldefels han quedat estabornits i Carrera podia haver fet el quart gol després d'un retall que l'ha deixat sol davant del porter. Poc a poc els del Baix Llobregat ha anat treient l'orgull i han disposat d'alguna ocasió clara per marcar, com un remat al travesser a la sortida d'un còrner. Però el SantCu ha demostrat la seva solidesa defensiva per deixar la porteria a zero.

El tècnic del Sant Cugat Esport, Camilo Speranza, destaca la importància de la victòria tot i que no han jugat del tot bé.

Camilo Speranza

Avui hem demostrat maduresa i responsabilitat. Hem jugat com si fos una final, tot i que no hem jugat bé i hem tingut una mica de sort.


Els vermell-i-negres juguen la setmana vinent al camp del Sant Joan Despí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.