El Sant Cugat Esport femení s'imposa còmodament davant el Suburense


  • Comparteix:

El SantCu femení aquesta temporada

El SantCu femení aquesta temporada

El SantCu femení aconsegueix la primera victòria com a local d'aquesta temporada contra el Suburense(3-0) i suma la segona consecutiva a la novena jornada de Primera Divisió al grup 1de futbol. Les santcugatenques han dominat el partit des del principi i han acabat imposant-se sobre les de Sitges gràcies a un major domini del joc i efectivitat atacant.

El partit ha començat amb un ritme molt intens, les vermells-i-negres han exercit molta pressió des de l'inici i han sabut crear perill a partir de les jugades per banda i el joc dinàmic, el que les ha permès avançar-se per un gol al finalitzar la primera part. Aquest resultat s'ha vist ampliat al segon temps malgrat l'augment de la pressió per part del Suburense, el qual ha imprès més dinamisme en el seu joc i ha protagonitzat algunes accions en les quals el SantCu s'ha vist compromés.

Les de Carles Rubio s'han mostrat molt fortes en defensa i han tret partit del cansament i els errors defensius de les visitants per crear perill i ocasions clares, a les quals els ha mancat un punt de definició per acabar convertint-se en gol. El resultat favoable a les santcugatenques ha provocat l'esfondrament de les de Sitges, que veien totes les opcions ofensives ofegades per un SantCu molt ben organitzat.

El tècnic del SantCu femení, Carles Rubio, creu que haver treballat molt ha facilitat que l'equip no hagi tingut dificultats a darrera.

Carles Rubio

Han treballat moltíssim a dalt i això ha fet que no tinguem dificultats darrera i hem tingut la major part del partit les possessions llargues de pilota.


Amb aquesta victòria el conjunt santcugatenc en suma dues consecutives i es col·loca en sisena posició a la taula de Primera Divisió. Ara es prepara pel pròxim partit que disputarà com a visitant contra el Pubilla Casas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.