Duel santcugatenc a la Serie A italiana entre Alex Rodríguez i David López


  • Comparteix:

Alex Rodríguez amb la samarreta del Cesena

Alex Rodríguez amb la samarreta del Cesena

Els futbolistes santcugatencs Alex Rodríguez i David López es veuran les cares aquest dimarts a partir de les sis de la tarda a la Serie A italiana en l'enfrontament entre els seus respectius equips, el Cesena i el Nàpols. En el retorn a la competició després de l'aturada nadalenca, els dos equips lluiten per objectius diferents: el Cesena per la permanència i el Nàpols per estar en posicions de Lliga de Campions.

Duel de santcugatencs a la lliga italiana en l'enfrontament entre el Cesena i el Nàpols aquest dimarts a l'estadi Dino Manuzzi. Alex Rodríguez juga amb l'equip local, que lluita per sortir de la zona de descens on s'hi troba amb només nou punts, en penúltima posició i a sis de l'Atalana que marca la permanència. En canvi, David López és a l'equip de Nàpols que ara mateix és quart amb 27 punts, igualat amb el tercer, la Lazio, que és qui ocupa la tercera plaça que dóna dret a jugar la prèvia per ser a la Lliga de Campions.

El següent enfrontament entre els dos santcugatencs serà a l'avantpenúltima jornada, el 17 de maig, a l'estadi de San Paolo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.