El Junior FC perd al camp del cuer de la Penya Málaga i es complica la vida


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior FC en un partit d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu del Junior FC en un partit d'aquesta temporada

El Junior FC comença l'any amb una derrota (2-1) al camp del cuer, la Penya Málaga, en la 16a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres han anat per darrere des del primer temps i han acabat perdent per la mínima davant d'un equip que es posa ara a tres punts del Junior.

El Junior s'ha vist sorprès per l'últim classificat del grup 3 de Segona Catalana des de l'inici quan en el minut 12 la Penya Málaga s'ha avançat amb un gol de David Romero. El marcador no s'ha mogut més en el primer temps i quan s'havien jugat 21 minuts de la represa Rubén Paniagua ha fet el 2 a 0 posant les coses encara més difícils per als visitants.

Tot i el cop, el Junior ha reaccionat immediatament i un minut després Joan Suriol ha fet el 2 a 1 de penal. Restaven 25 minuts de joc i el Junior buscava, com a mínim, l'empat, però no ho ha aconseguit ni jugant amb un home més en els últims instants del matx. El Junior rep la setmana vinent el Moja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.