El Futbol Sala Sant Cugat no vol veure's sorprès pel cuer del grup, l'Alheña


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Futbol Sala Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Futbol Sala Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte a les set de la tarda la visita del cuer del grup 2 de Tercera, l'Alheña. Els santcugatencs ja van vèncer els de l'Hospitalet a l'anada, però van tenir problemes per superar un conjunt que es tanca bé a darrere i sap sortir molt bé al contratac.

Els santcugatencs reben el cuer del grup en un matx en què posaran a prova certs aspectes del seu joc. Tot i la bona trajectòria d'aquesta temporada, de moment, a casa és on estant mostrant-se més efectius, només han cedit un empat, i la resta ho compten per victòries. En canvi, els hospitalencs com a visitants no estan fent bons resultats, només han sumat un punt de 21 possibles, fet que els condemna a estar al pou de la classificació ja que a casa tampoc no estan traient els partits.

Malgrat aquest fet, el resultat de l'anada (1-4) i les bones sensacions que va deixar l'Alheña amb el seu joc fan que Jaime Martínez, tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, no se'n refiï i destaqui així els punts forts del conjunt de l'Hospitalet.

Jaime Martínez

Són complicats perquè surten molt bé a la contra i fan una bona defensa en zona. Hem d'intentar no perdre la possessió i finalitzar les jugades.


Per al partit contra l'Alheña, els vermell-i-negres tenen el dubte de Jordi Palau que té molèsties al genoll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.