L'Olímpyc es veu superat en els últims instants pel Manresa a Can Llobet

En futbol sala, l'Olímpyc Floresta es veu superat (3-4) pel FS Manresa en els últims instants de partit i trenca la ratxa de dues victòries consecutives en el grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans han anat per davant en el marcador i s'han arribat a posar 3 a 1, però en els últims sis minuts els manresans s'han posat a jugar de cinc per endur-se el triomf de Can Llobet.

L'Olímpyc Floresta ha sortit a pressionar a dalt des de l'inici i els primers xuts han estat dels locals, tot i que el FS Manresa ha fet un xut al pal també en els instants inicials. En el minut 14, Edu Garcia amb un xut de fora l'àrea ha avançat els locals, però els visitants han reaccionat amb un contraatac i poc després ha arribat l'empat a 1 després d'un xut desviat per un defensor. L'Olímpyc ha tornat a anar amunt i amb tres ocasions ha provat de tornar a avançar-se per mirar, infructuosament, de marxar al descans amb avantatge en el marcador.

A l'inici del segon temps ha aparegut Albert Cardona per fer el 2 a 1 en una jugada individual i tornar a posar el seu equip per davant. El golejador de l'Olímpyc no n'ha tingut prou i dos minuts després, en una jugada pràcticament calcalda des de l'altre costat, ha tornat a posar-se l'equip a l'esquena per fer el tercer del seu equip. Amb el 3 a 1 el partit s'ha encès i en un seguit d'anades i vingudes qualsevol dels dos equips ha pogut fer gol, però el marcador no s'ha mogut.

En el minut 28 el Manresa se l'ha jugat treient el porter jugador i tot i la bona defensa local que aturava els atacs en el minut 34 el Manresa ha trobat un forat per marcar. Sense temps de reacció el Manresa ha fet l'empat i quan l'Olímpyc també s'ha posat a jugar de cinc ha rebut el definitiu 3 a 4 que ha provocat que els tres punts marxin cap a Manresa.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, destaca el bon nivell del seu equip malgrat la derrota.

Xaloc Rion

No ens ha entrat la pilota i hem perdut tres punts. Són els tercers i l'any passat no hauríem ni competit. Ara els equips ens respecten.

El proper partit de l'Olímpyc serà la setmana vinent a la pista de l'Escola Pia de Sabadell.