Adrià Aliaga, porter titular del Sant Cugat Esport, marxa al Granollers


  • Comparteix:

Adrià Aliaga marxa del Sant Cugat Esport

Adrià Aliaga marxa del Sant Cugat Esport

El porter titular del Sant Cugat Esport, Adrià Aliaga, deixa el club santcugatenc per marxar al Granollers, actual líder del grup 1 de Primera Catalana. Aquesta baixa deixa l'equip vermell-i-negre amb un únic porter, Jota, que va tornar a fitxar per al SantCu fa dues setmanes però que encara no ha tornat a disputar minuts de joc. El nou tècnic del Sant Cugat Esport, Jose Alcaraz, ha reconegut que el club està cercant un porter tot i atorgar total confiança a Jota.

Fa poc més d'un mes el porter Jordi Rivera deixava el SantCu a la recerca de més minuts. El motiu, la titularitat d'Adrià Aliaga, que ha disputat 15 partits d'inici dels 20 en què ha estat convocat. Aquest forat l'omplia Jota, però ara la situació es repeteix. Aliaga marxa al Granollers amb la intenció de seguir creixent en un conjunt amb clares aspiracions a ser la temporada que ve a Tercera Divisió.

Així doncs, primer contratemps per a Jose Alcaraz en la seva primera setmana al capdavant del Sant Cugat Esport. El seu equip s'ha quedat amb Jota com l'únic porter amb fitxa del primer equip. Un Jota que encara no ha jugat aquesta temporada, però en què Alcaraz té plena confiança malgrat assegurar que buscaran una segona opció per reforçar la posició.

Jose Alcaraz

Té molt compromís i ganes, està preparat. Tenim plena confiança en ell i també a l'espera de buscar un porter.


El SantCu disputarà aquest diumenge a la ZEM Jaume Tubau el primer partit sense Aliaga contra un rival directe, el Moja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.