El Junior busca un triomf imprescindible davant un rival directe, el Sant Joan Despí


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Abu Rafiu

Imatge d'arxiu d'Abu Rafiu

El Junior FC afronta un compromís vital en la lluita per assolir la permanència a Segona Catalana. El conjunt santcugatenc visita aquest diumenge a partir de les dotze el Sant Joan Despí en la 23a jornada de lliga del grup 3. Oriol Cabanas, sancionat, i Pablo Alonso, per motius personals, són baixa en l'equip que Paco Carballo intentarà sumar un triomf i deixar enrere un rival directe.

En aquesta lluita es troben implicats un gruix d'equips que persegueixen el mateix objectiu: allunyar-se com més aviat millor del descens directe. Per aquest motiu el partit d'aquest diumenge és important per als dos equips, que ara mateix es troben separats a la classificació per només un punt a favor dels locals. El Junior és 13è amb 24 punts i el Sant Joan Despí 11è amb 24.

Els santjoanencs, que en l'anada van esgarrapar un punt de la seva visita a Sant Cugat (0-0), han fet algunes incorporacions que semblen haver donat els seus fruits l'última jornada amb el triomf al camp del Martorell (2-3). El Junior, que com a visitant té un balanç força discret amb només dues victòries i un empat, sap que aquest serà un partit important per sumar punts però també per guanyar el gol average particular amb un rival directe com el Sant Joan Despí.

Com assegura el tècnic Paco Carballo, els blau-i-negres tenen totes les opcions


Paco Carballo

Un rival directe amb qui ens juguem el punt del goal average. Suposo que allà apretaran molt. Han fet algunes incorporacions per intentar canviar de dinàmica.


L'últim triomf santcugatenc a domicili data del 23 de novembre quan el Junior es va imposar (1-2) a l'Espluguenc, però el conjunt de Paco Carballo es veu amb totes les opcions per capgirar aquesta tendència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.