El Sant Cugat Esport d'Alcaraz aterra al Prat per sumar la quarta victòria a domicili


  • Comparteix:

Imatge del partit SCE-Moja en l'estrena del nou entrenador, José Alcaraz

Imatge del partit SCE-Moja en l'estrena del nou entrenador, José Alcaraz

Amb la moral i la confiança recuperada després del triomf en l'estrena de José Alcaraz a la banqueta del Sant Cugat Esport, l'equip vermell-i-negre visita aquest diumenge a les dotze del migdia el Prat B. Serà el primer partit a domicili amb el nou entrenador i una oportunitat immillorable per sumar tres punts més davant un equip que ocupa plaça de possible descens en el grup 3 de Segona Catalana.

Han passat pocs dies des de l'últim canvi a la banqueta vermell-i-negre però les sensacions de l'equip han fet un tomb. Alcaraz sembla haver recuperat un grup enfonsat en una mala dinàmica de resultats i fins i tot el tècnic reconeix el compromís i la confiança dels seus jugadors. Però no tot són bones notícies perquè aquesta setmana un altre component de l'equip, el pivot Àlex González, ha abandonat el SantCu i ha fitxat pel Vic.

Amb aquesta baixa i alguns dubtes com Alexander Delgado, amb molèsties al genoll, i Carlos Ezquerra, que continua en procés de recuperació, el SantCu es desplaça al Prat per intentar sumar la quarta victòria a domicili de la temporada. L'últim cop que ho va fer va ser el 30 de novembre al camp de l'Olivella (0-3). L'entrenador José Alcaraz està a l'expectativa del rival que es poden trobar, però confia en el seu equip si juga amb l'actitud que va mostrar diumenge.

José Alcaraz

Han canviat l'entrenador. El partit és el que ens dirà el què hem de fer. Si l'equip està com el diumenge crec que podem treure un bon resultat.


El precedent de la primera volta entre aquests dos equips és favorable al Sant Cugat Esport (3-1), però de ben segur que el rival que diumenge es trobaran no serà ben bé el mateix. La lliga avança i els equips comencen a tenir urgències que busquen resoldre. El Prat B, ara mateix, és possible carn de descens, mentre que el SantCu, un xic més allunyat d'aquestes posicions, mira d'assegurar-se la tranquil·litat de ser una temporada més a la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.