El FS Sant Cugat espera superar la llosa de les lesions per vèncer l'Aldea


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat provarà de superar les lesions

El Futbol Sala Sant Cugat provarà de superar les lesions

Un Futbol Sala Sant Cugat coix per les lesions espera vèncer les dificultats per superar un rocós Aldea en partit corresponent a la 20a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els santcugatencs visiten els tarragonins diumenge a tres quarts de sis amb les baixes d'Adrià Peiró i Jordi Alcoriza i els dubtes de Pau Savé, Jordi i Pol Calvó.

Els vermell-i-negres han perdut pistonada en les dues últimes jornades, en què per primera vegada aquesta temporada han encadenat dues jornades sense saber el que és guanyar. Tot plegat provocat per les ferides obertes en la plantilla en forma de lesions, que han fet minvar el potencial de l'equip. Malgrat aquesta llosa, els de Jaime Martínez provaran de refer-se i tornar a sumar tres punts contra l'Aldea, un equip dur físicament, amb jugadors intimidants per la seva alçada i altament competitius.

Els de Jaime Martínez encara tenen un marge de cinc punts respecte el tercer classificat, el Sant Julià, i treballaran per mantenir la segona posició, tenint en compte que el lideratge, que ostenta amb tirania el Colegio Santo Ángel, es preveu complicat d'assolir. El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, ressalta la intenció del seu equip d'anar a treure els tres punts però recorda la gravetat dels problemes físics.

Jaime Martínez

Anem convençuts de fer un bon resultat, el problema més greu que tenim ara és les lesions, intentar recuperar jugadors.


A l'anada els santcugatencs es van desfer de l'Aldea, en un partit on el rival ja va mostrar el seu potencial, fent suar en algunes fases del partit els vermell-i-negres, sobretot en els primers minuts de partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.